De praktijk voor Nek-, Schouder- en Armklachten zoekt een enthousiaste en gedreven fysiotherapeut (0,6/0,8 fte)

De praktijk:
Al ruim 40 jaar is praktijk NSA een begrip in Groningen én omstreken. Hoewel de praktijk gevestigd is in de stad Groningen, komen onze cliënten vanuit de kop van Overijssel tot en met de Waddeneilanden. Praktijk NSA houdt zich uitsluitend bezig met de behandeling van klachten in het nek-, schouder- en armgebied. Naast patiënten met acuut ontstane klachten, zien we met regelmaat patiënten met langdurig bestaande, vaak onbegrepen klachten. Dit zien we als een uitdaging en in teamverband zorgen we voor specialistisch maatwerk; een passende diagnose en een accurate behandeling/doorverwijzing. We werken nauw samen met verschillende specialisten uit academische ziekenhuizen, omringende klinische centra en wetenschappers om vernieuwend te kunnen werken en de patiënt en het vak vooruit te kunnen helpen. 

Al onze fysiotherapeuten hebben affiniteit met ons cursusbedrijf Myofasciale Pijn Seminars Groningen. Door lesgeven, zelfstudie en behandeling van patiënten te combineren, streven we ernaar om up-to-date te werken en onze vakkennis aan te scherpen. 

Als team delen we de passie voor ons vak. We leren van elkaar en met elkaar. Eens per week komen we bij elkaar om informatie uit te wisselen en/of gezamenlijk patiënten te bespreken, eventueel in aanwezigheid van een of meerdere specialisten uit het ziekenhuis. We hechten veel waarde aan een ontspannen en open werksfeer, met humor en een frisse, positief-kritische blik.

Naast patiëntenzorg vinden we integratie van wetenschappelijk onderzoek in onze praktijk belangrijk en delen we onze kennis met vakgenoten middels cursussen en workshops.

Onze organisatie:
Ons team bestaat momenteel uit vijf fysiotherapeuten/manueel therapeuten en twee betrokken secretaresses. Vanwege het vertrek van een van onze collega’s hebben we ruimte voor een nieuwe collega.

We zoeken:
Een gedreven fysiotherapeut  met minimaal vijf jaar ervaring die zich graag verder wil specialiseren in het nek-, schouder- en armgebied. Je hebt een hands-on mentaliteit en de wil om een patiënt echt te begrijpen en de klacht te doorgronden. Je bent creatief en denkt ook buiten de gebaande paden. Je bent leergierig, op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en schroomt niet om collega’s om hulp te vragen of te adviseren. Je denkt actief mee met betrekking tot ontwikkelingen binnen de praktijk. 

We bieden:  
Een inspirerende werkplek binnen een enthousiast team met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We werken met een uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. In een latere fase behoort participatie in de maatschap tot de mogelijkheden.

Contact:
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mw. B.T.M. Beersma, fysio- en manueel therapeute. Voor meer informatie over ons bedrijf, zie: www.praktijknsa.nl 

Een sollicitatiebrief met CV zien we graag voor 1 maart 2024 tegemoet. Indiensttreding kan in overleg zo spoedig mogelijk.

Praktijk NSA
Paulus Potterstraat 46
9718TK, Groningen
0503120377
info@praktijknsa.nl