DE JUISTE KEUZE ! Klik info

Seminars in 2018: Basis en Gevorderden. exacte data: klik op CURSUSINFORMATIE!

18 01 2019 Myofasciale Pijn en Dry Needling Basiscursus 2019 à € 2020,00
20 03 2019 Myofasciale Pijn en Dry Needling Gevorderdencursus 2019 à € 2250,00

Uitleg downloads cursusmateriaal

Voor beide cursussen is een groot gedeelte van het cursusmateriaal beschikbaar op deze site.

Disclaimer:

Alle teksten en beelden op de website van Myofasciale Pijn Seminars Groningen zijn bedoeld ter verstrekking van informatie. Het is niet toegestaan om teksten of beelden (of delen daarvan) te kopiëren, te gebruiken voor eigen presentaties of, in welke vorm dan ook, op internet te plaatsen. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijke toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Bij aanvang van de Myofasciale Pijn Seminars cursus ontvangt u een toegangscode waarmee u het materiaal behorende bij de module waar u zich voor heeft ingeschreven kunt downloaden.

Cursisten die de gevorderdencursus en het examen met goed gevolg hebben doorlopen krijgen toegang tot onze banners en beeldmerken welke zij op hun eigen website mogen plaatsen om aan te geven dat ze gecertificeerd zijn voor het toepassen van dry needling.

De cursisten die een code hebben ontvangen, dienen eerst in te loggen. Links in het menu "Cursusinformatie" verschijnt nu een extra link "Downloads Cursusmateriaal & Banners"  voor het downloaden van het betreffende cursusmateriaal.